Turul virtual, noul concept la BazarulDeCase.ro

Turul virtual, noul concept la BazarulDeCase.ro

Sa presupunem ca ai un imobil pe care din anumite motive doresti sa-l vinzi, ai apelat la toate parghiile : anunturi in ziar, anunturi online, publicitate media si persoanele interesate doresc sa vizioneze imobilul, dar ce te faci caci inca mai locuesti acolo cu toata familia. Vizitele posibililor cumparatori sunt stanjenitoare si de-a dreptul incomode pentru restul familiei, casa ta transformandu-se intr-un veritabil loc de pelerinaj pentru o pleiada de vizitatori. De multe ori esti nevoit sa apelezi la un orar, perioada in care iti trimiti familia la plimbare.

Pentru a rezolva situatiile neplacute de genul acelora amintite mai sus, www.bazaruldecase.ro a implementat un astfel de tur virtual pentru punerea la dispozitie a vizitatorilor interesati a imobilelor puse la vanzare pe site.

Prezentarea apartamentului dumneavoastra cu un tur virtual ar putea arata cam asa:

[ipanorama id=”254″]

Tehnologie similara foloseste si Google in imaginile 3D folosite pe hartile lor.

Dar nu ne oprim aici, fotografia tur virtual este implementata in Google Maps, asa ca imobilul pus la vanzare va fi indexat si in harta Google maps cu coordonatele exacte, asa ca cei interesati pot sa vada si locatia exacta a imobilului.

Acum scapi de programarile vizitatorilor si chiar poti sa pleci in vacanta fara sa-ti faci griji in legatura cu vizionarile apartamentului pe care l-ai pus la vanzare.

Anuntul dumneavoastra ar putea arata cam asa cum vedeti mai sus pe siteul https://www.bazaruldecase.ro/apartamente-de-inchiriat/apartament-4-camere-de-inchiriat-in-galati_i3282

Daca doriti ca anuntul dumneavoastra sa apara pe siteul nostru in noul format, va rugam sa luati legatura cu propietarul site-ului . La formularul de CONTACT gasiti modalitatile de contact.

Va dorim multa bafta la vanzare.

De la Eugen Chis expert imobiliar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *